Palautteet

"Yhteistyö Jonnan kanssa on luontevaa, mutkatonta ja simppeliä. Jonnan valmennuksessa sain konkreettisia vinkkejä, kannustusta ja ammattitaitoista ohjausta. Mikä mielestäni oli kuitenkin tärkeintä, sain edetä omassa tahdissani Jonnan taitavasti seuratessa ja muokatessa ohjelmia vastaamaan yksilöllisesti minun tarpeitani ja tavoitteitani!

Ihanaa, kun löysin valmentajan, jonka kanssa ei tavoiteltu pikavoittoja, vaan keskityttiin kestävään elämäntapamuutokseen!"

-Iina, 26

"Jonnan kanssa jo pidemmän aikaa yhteistyötä tehdessä, olen huomannut, että Jonna osaa kuunnella asiakkaan tarpeita ja toiveita tosi hyvin.

Hän on helposti lähestyttävä ja empaattinen.

Olen löytänyt takaisin sopivan liikunnanilon hänen kauttaan.

Nyt sopiva määrä liikuntaa kuuluu elämäntapaani ja ruokailutapanikin olen saanut oikeille raiteille.

Jonnan valmennuksen kautta huomasin kuinka pienillä muutoksilla koko elämäntavan saa muutettua ja kuinka mukavaa liikunta on, kun sitä ohjataan tekemään oikein ja oikean määrän."

-Katri, 57


"Jonnan kanssa treenaaminen on helppoa. Treeniohjelmat ja yhteiset treenit saatiin kuratoitua juuri itselle omaan arkeen sopivaksi ottaen huomioon omat toiveet sekä tarpeet.

Valmentajana Jonna on ammattitaitoinen, vilpitön ja rento. Yhteistyö on mutkatonta ja mukavaa.

Aiemmin vaivannut stressi ja ahdistus liikuntaan ja treenaamiseen liittyen on takana päin yhteisen valmennusjakson myötä, ja tilalle on tullut uutta innostusta ja lempeyttä.

Voin ehdottomasti suositella Jonnaa valmentajaksi!"

-Heli, 26

"Jonna on valmentajana hyvin ymmärtäväinen, kannustava ja osaa katsoa asiakkaan kokonaistilaa tehdessä valmennusta asiakkaalle sopivaksi. 

Jonnaan lähestyminen oli todella helppoa ensikertalaiselle ja sai todella hyvät ohjeet myös jatkoa varten. 

Jonna on valmentajana kannustava, mutta myös just sopivasti vaativa."

-Nina, 29

"Jonna auttoi minua palaamaan takaisin salille pitkän tauon jälkeen ja innostus saatiin uudelleen syttymään. 

Jonna on valmentajana kannustava ja innostava, treeneissä olen oppinut paljon uutta. Koen että omat yksilölliset tarpeet ja toiveet on kuultu sekä aina tarpeen tullen joustettu. 

Jonna on osannut myös sopivalla tavalla haastaa ja näin olen päässyt ylittämään itseni. 

Jonna on huippu tyyppi ja valmentaja jonka puoleen uskaltaa kääntyä, jos on jotain kysyttävää!"

-Sini, 28


"Jonnan kanssa on ollut helppoa ja luontevaa tehdä yhteistyötä. 

Etävalmennus on toiminut hyvin. Vaikka sitä lähtikontaktia olekaan ollut, niin silti ollaan oltu samalla sivulla. Ohjaus on ollut ammattitaitoista.

Jonnan tekemä pohjatyö ennen valmennuksen aloittamista varmisti sen, että ohjelmasta tuli yksilöllinen, minun tarpeisiini vastaava.

Olet ihana, lämminhenkinen, sopivan jämäkkä ja maalaisjärkinen valmentaja. Juuri sellainen helposti lähestyttävä! Ehdottomasti palaan vielä takaisin valmennukseen!"

-Sanna, 45

"En voi, kun vaan kiittää sinua Jonna.

Aloittaessani olin todella epävarma itsestäni. Uskoin, että käy niinkuin aina, että epäonnistun. Mutta niin ei käynyt! 

Olen saanut itsevarmuutta takaisin ja olen onnistunut niissä tavoitteissa, jota lähdin valmennuksen alussa tavoittelemaan.

Jonna on ollut todella intensiivisesti mukana ja sitoutunut valmentajana erinomaisesti. Mitään paineita ei ole ollut laittaa Jonnalle viestiä, olipa asia mikä tahansa. Tuntuu melkeinpä sille, kun olisi ystävän kanssa jutellut.

Valmennuksen aikana tein myös sellaisen asian, mitä en kuvitellut. Uskaltauduin salille monen vuoden jälkeen ja Jonna teki sinne minulle ohjelmat tietysti minulle räätälöidysti. Myös käytössäni on ollut huikea reseptipankki, mikä on ollut todella suuri etu.

Jonna olet huikea, rento, ammattitaitoinen ja empaattinen valmentaja. Sinun mukaasi lähteminen, oli tämän vuoden yksi parhain asia. Kiitos siitä!"

-Petra, 22

"Jonna on empaattinen ja mukava valmentaja, joka huolehtii asiakkaansa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kaikki elämän osa-alueet tuli katettua valmennuksessa sen sijaan, että olisi vain keskitytty saliliikkeisiin.

Jonna osaa hienosti lukea ihmistä ja toteuttaa yksilöllisesti sopivan ohjelman; esimerkiksi itse en ennen valmennusta laittanut ruokaa, mutta Jonna sai mut kokkaileen hyvinkin helposti sopivilla resepteillä ja kannustuksella.

Koin Jonnan kanssa aina, että hän on tavoitettavissa ja valmiina auttamaan. Huippu tyyppi kaikkinensa!"

-Heidi, 34


"Olen harrastanut kuntosalia vuosia. Jonnaan tutustuin ryhmäliikunnan kautta ja aloitimme tekemään henkilökohtaista treenisuunnitelmaa.
Nyt olemme treenanneet reilut pari vuotta.
Jonna on ammattitaitoinen treenaaja. Jos on työperäisiä rasitusvammoja, niin silloin katsotaan vaihtoehtoisia liikesarjoja.
Tunnille on aina mukava mennä. Jonnalle on myös helppo jutella muutakin kuin treeniasiaa.
Jonna on tsemppaava valmentaja. Treenistä ei luisteta, mutta sarjat tehdään sen päivän jaksamisen mukaan."

-Satu, 55


"Omatoimisen ja aika satunnaisten punttien kanssa rehkimisten sijaan vaimo ehdotti tulemaan mukaansa tutustumaan Jonnan ohjaukseen.
Ja kyllähän se kannatti lähteä mukaan.

Terveydentilan ja kuntotason kartoituksen jälkeen lähdettiin maltillisesti sopivan alhaisilla painoilla hakemaan liikeradat ja tekniikat kohdilleen.
Myös ravinto-ohjelma räätälöitiin henkilökohtaisesti.
Yllättäen se, että tulee syötyä tarpeeksi, on vaatinut alussa totuttelua. Jonnan reseptipankista löytyy onneksi monenlaista ohjetta treenaajalle.
Jonna on valmentajana rennolla tavalla vaativa sekä kannustava. Painoja lisätään ja ohjelmia vaihdetaan sopivin välein, ennenkuin treenaus alkaa tuntua liian mukavalta.
Jonna on ihmisläheinen ja kuunteleva treenari, jolloin ohjatuille tunneille on helppo lähteä."

-Tuomo, 52


Lue lisää asiakkaiden palautteita ja kokemuksia kanssani työskentelystä instagramistani!

Luo kotisivut ilmaiseksi!