Valmentajasi


Jonna Kallunki, 29-vuotias oululainen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä.

Olen auktorisoitu kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Olen opiskellut myös psyykkistä valmennusta.

Olen urheilija ja minulla on pitkä ja monipuolinen urheilutausta. Olen liikkunut lapsesta saakka, kokeillen monia eri lajeja.

Lapsena pelasin pesäpalloa ja voitimme silloin joukkueeni kanssa piirimestaruuden pronssia. Harrastin lapsena myös tanssia, yleisurheilua sekä ratsastusta.

Aikanaan pesäpallo jäi ja vanhempana innostuin kuntosalilla treenaamisesta ja ryhmäliikuntatunneista. Kuntosali taustaa minulla alkaa olemaan jo yli 10 vuotta. Kuntosalin lisäksi olen harrastanut aiemmin crossfittia muutaman vuoden.

2019 palo lapsuuden harrastuksen pariin syttyi uudestaan ja aloitin pesäpallon uudestaan noin 10 vuoden tauon jälkeen. Pelaan tällä hetkellä naisten suomensarjaa ja harjoittelen tavoitteellisesti lajin sekä lajia tukevan fysiikan parissa.

Millainen valmentaja olen?

Valmentajana olen kannustava, empaattinen sekä rennolla tavalla sopivan vaativa.

Olen helposti lähestyttävä ja rauhallinen valmentaja. Ymmärrän ja tuen sinua matkan varrella sattuvien haasteiden kanssa.

Kanssani tehdään tosissaan, mutta ei liian tosissaan, sillä hauskaakin pitää olla!

Elän kanssasi niin ilot ja surut kuin myös onnistumiset ja epäonnistumiset. Koen valmentajana suurta iloa ja ylpeyttä, kun asiakkaani kehittyy ja voi hyvin! Annan sinulle itsestäni 110% ja teen kaikkeni, jotta sinä onnistut.

Valmennettaviltani toivon sitoutumista sekä pitkäjänteisyyttä ja uskoa itseensä sekä prosessiin. Minä uskon sinuun, joten uskothan sinäkin!

Vahvuuteni valmentajana

Vahvuuksiini kuuluvat varsinkin aloittelijat, elämäntapamuuttujat ja painonpudottajat, mutta myös kokeneemmat treenaajat, jotka haluavat kasvattaa kuntoaan ja muokata kroppaansa.

Iälläsi ja kuntotasollasi ei ole väliä, sillä minulta löytyy kaikenikäisten ja -kuntoisten kanssa kokemusta ja mielelläni valmennan sinuakin!

Vahvuuteeni persoonana kuin myös valmentajana ovat auttamisen aito halu, periksiantamattomuus sekä kyky unelmoida isosti.

Olet tervetullut valmennukseeni hyvin matalalla kynnyksellä ja toivon, että tulet omana itsenäsi sekä avoimin mielin!   

Valmennusfilosofiani

Valmennusfilosofiani menee aina asiakkaan hyvinvointi edellä. En käytä tai suosittele pikadieettejä tai ihmekuureja.

Kanssani ei haeta pikavoittoja vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, pysyviä muutoksia ja tasapainoista arkea. Kanssani keskitytään löytämään juuri sinulle sopivat keinot sinun arkeasi mukaillen ja toiveitasi kuunnellen.

Otan aina kokonaiskuvan huomioon ja keskityn liikunnan ja ravitsemuksen lisäksi myös stressin hallintaan, kokonaiskuormituksen huomioimiseen sekä unen ja palautumisen tärkeyteen.

Huomioimalla arjen perusasioiden tärkeyden ja kokonaiskuvan, saavutamme pysyvän muutoksen! 

Tutustu lisää minuun ja sisältööni instagramistani!

Luo kotisivut ilmaiseksi!