Valmentajasi


Jonna Kallunki, 29-vuotias oululainen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä.

Olen auktorisoitu kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Olen opiskellut myös psyykkistä valmennusta.

Olen entinen urheilija ja minulla on pitkä ja monipuolinen urheilutausta. Olen liikkunut lapsesta saakka, kokeillen monia eri lajeja. Harrastin lapsena mm. tanssia, yleisurheilua ja ratsastusta sekä pesäpalloa, joka jatkui pitkän tauon jälkeen myös aikuisiällä tavoitteellisena kilpaurheiluna ja päättyi 2024.

Kuntosalilla treenaamisesta ja ryhmäliikuntatuntejen ensikosketuksesta alkaa olla jo reippaasti yli 10 vuotta aikaa.  Kuntosalin lisäksi olen harrastanut aiemmin crossfittia muutaman vuoden.

Tällä hetkellä liikun terveys- ja liikunnan ilo edellä, monipuolisesti ja omaa kehoani kuunnellen. Haluan näyttää esimerkkiä siitä, että liikkua voi monella tapaa ja jokaisella voidaan löytää sopiva liikuntamuoto, joka on mielekästä eikä pakkopullaa. 

Millainen valmentaja olen?

Valmentajana olen kannustava, empaattinen sekä rennolla tavalla sopivan vaativa.

Olen helposti lähestyttävä ja rauhallinen valmentaja. Ymmärrän ja tuen sinua matkan varrella sattuvien haasteiden kanssa.

Kanssani tehdään tosissaan, mutta ei liian tosissaan, sillä tavoittelemme ennen kaikkea liikunnan iloa ja hyvinvoinnista tulevaa mielihyvää.

Elän kanssasi niin ilot ja surut kuin myös onnistumiset ja epäonnistumiset. Koen valmentajana suurta iloa ja ylpeyttä, kun asiakkaani kehittyy ja voi hyvin! Annan sinulle itsestäni 110% ja teen kaikkeni, jotta sinä onnistut.

Valmennettaviltani toivon sitoutumista sekä pitkäjänteisyyttä ja uskoa itseensä sekä prosessiin. Minä uskon sinuun, joten uskothan sinäkin!

Vahvuuteni valmentajana

Vahvuuksiini kuuluvat varsinkin aloittelijat, elämäntapamuuttujat ja painonpudottajat, mutta myös kokeneemmat treenaajat, jotka haluavat kasvattaa kuntoaan ja muokata kroppaansa.

Iälläsi ja kuntotasollasi ei ole väliä, sillä minulta löytyy kaikenikäisten ja -kuntoisten kanssa kokemusta ja mielelläni valmennan sinuakin!

Vahvuuteeni persoonana kuin myös valmentajana ovat auttamisen aito halu, periksiantamattomuus sekä kyky unelmoida isosti.

Olet tervetullut valmennukseeni hyvin matalalla kynnyksellä ja toivon, että tulet omana itsenäsi sekä avoimin mielin!   

Valmennusfilosofiani

Valmennusfilosofiani menee aina asiakkaan hyvinvointi edellä. En käytä tai suosittele pikadieettejä tai ihmekuureja.

Kanssani ei haeta pikavoittoja vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, pysyviä muutoksia ja tasapainoista arkea. Kanssani keskitytään löytämään juuri sinulle sopivat keinot sinun arkeasi mukaillen ja toiveitasi kuunnellen.

Otan aina kokonaiskuvan huomioon ja keskityn liikunnan ja ravitsemuksen lisäksi myös stressin hallintaan, kokonaiskuormituksen huomioimiseen sekä unen ja palautumisen tärkeyteen.

Huomioimalla arjen perusasioiden tärkeyden ja kokonaiskuvan, saavutamme pysyvän muutoksen! 

Tutustu lisää minuun ja sisältööni instagramistani!

Luo kotisivut ilmaiseksi!