Personal Training


Yksilölliseen lähivalmennukseeni pääset Oulun kuntokeskus Liikuissa. Valmennus edellyttää Liikun jäsenyyttä.

Tämä valmennusmuoto sopii sinulle, kun kaipaat valmentajan yksilöllistä ohjausta, läsnäoloa ja säännöllisiä tapaamisia kasvotusten.  Lähivalmennus on sopiva sinulle erityisesti, kun haluat tehokkaan ja itsevarman startin. Mikäli kuntosalille meno jännittää, tutustutaan saliin ensin yhdessä!


Tapaamisten välissä yhteydenpito valmentajaan sujuu kätevästi laadukkaan Step2Fit-valmennusalustan kautta, josta näet myös kaikki sinulle asetetut materiaalit treeniohjelmasta aina monipuoliseen reseptipankkiin saakka. Step2Fit-sovelluksen kautta valmentaja pystyy seuraamaan kehitystäsi ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin täyttämäsi viikkoraportin perusteella.


Voit tulla ohjaukseen myös kertapaamisilla, mikäli kaipaat yhteisiä treenejä valmentajan kanssa ja punaista lankaa tekemiseen. Tähän tarkoitukseen hinnastostani löytyy 5x ja 10x treenipaketit sekä treeniohjelman ostajalle yksittäinen ohjauskerta.


Etävalmennus on tehty sinulle, kun haluat hypätä mukaan valmennukseen mistä päin maailmaa tahansa!

Etävalmennus on valmennusmuotona aivan yhtä laadukas, kuin lähivalmennus, mutta mahdollistaa valmennuksen myös eri paikkakunnalla asuville. Valmennuksen sisältö on myös täysin sama, kuin lähivalmennuksen, pois lukien tapaamiset valmentajan kanssa.

Tämä valmennusmuoto sopii myös sinulle, jos koet olevasi jo kokeneempi ja itsenäinen treenaaja, mutta kaipaat kuitenkin säännöllistä yhteydenpitoa ja tukea valmentajalta, joka huolehtii ohjelmien päivityksen ajantasalle ja seuraa kehitystäsi.

Etävalmennus on suosittu valmennusmuoto myös lähivalmennusjakson jälkeen.


Yhteydenpito valmentajan kanssa sujuu kätevästi Step2Fit-valmennusalustan kautta, josta näet myös kaikki sinulle asetetut materiaalit treeniohjelmasta aina monipuoliseen reseptipankkiin saakka. Step2Fit-sovelluksen kautta valmentaja pystyy seuraamaan kehitystäsi ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin täyttämäsi viikkoraportin perusteella.


DUO-valmennus on yksilövalmennuksen ja ryhmävalmennuksen välimuoto. Mikäli yksin liikkuminen eikä myöskään ryhmässä liikkuminen ole sun juttu, niin silloin DUO-valmennus on sulle tehty!

DUO-valmennukseen voit tulla puolison tai ystävän kanssa, jonka kanssa olette samassa tilanteessa, esim. kaipaatte painonpudotusta /-hallintaa, kunnon kohotusta tai vaikkapa lihaksen kasvatusta!

Saatte kaiken saman, kuin yksilöidyssä lähivalmennuksessa JA samalla yhteistä laatuaikaa säännöllisesti yhdessä.. sekä tietysti kivan pienen alennuksen, sillä DUO-valmennukset ovat aina -20% normaalista lähivalmennuksesta. Aika hyvä paketti siis, vai mitä?


Pienryhmävalmennus on sinulle, kun liikut ja harrastat mielelläsi porukassa!

Valmentajan tuen lisäksi saat koko porukan tsempin, säännöllisen treeniajan viikottain, vaihtuvan tehokkaan treenin sekä ryhmän yhteisen whatsapp-ryhmän.

Pienryhmät ja niiden teema vaihtuvat kausittain. Ryhmät toteutetaan kysynnän mukaan Oulun kuntokeskus Liikuissa tai kesäisin ulkosaleilla. 

Tiedustele ryhmien tilannetta ja treeniaikaa sähköpostitse!

Luo kotisivut ilmaiseksi!