Kuntosali Startti-pienryhmä Liikussa!

24.04.2023

Haluaisitko saada taas liikunnan ilosta kiinni ja löytää kadoksissa olleen kipinän, mutta epäröitkö lähteä yksin kuntosalille tai etkö oikein tiedä mistä tulisi aloittaa ?

Kuntosali Startti on sinulle, kun haluat löytää taas kipinän liikuntaan ja aloittaa kuntosalilla käynnin turvallisesti, järkevästi ja tehokkaasti!

Ryhmässä tulevat tutuksi kuntosali yleisesti, laitteet sekä myös vapaat painot. Ryhmässä huomioidaan monipuolinen alkulämmittely, lihaskunto, kestävyyskunto sekä liikkuvuus.

Ryhmä soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä valmentajana huolehdin, että jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto ja korvaava liike tarvittaessa.

Ryhmäläisille kuuluu myös kuntosaliohjelma omatoimista harjoittelua varten ja tottakai myös valmentajan tuki ryhmän tapaamisten ulkopuolella, viestien välityksellä.

Älä siis turhaan jännitä, vaan tule rohkeasti mukaan liikkumaan ryhmässä, sillä parastahan tässä on myös se, että saat kaiken samassa paketissa, mukaan lukien ryhmän tsemppi ja valmentajan tuki!


Ryhmä alkaa Limingantullin Liikussa torstaina 25.5 klo 17-18.

Ryhmä kestää torstaihin 22.6 saakka eli treenikertoja tulee yhteensä 5. 

Ryhmän hinta on 99€ ja maksutapana käyvät laskun lisäksi kaikki liikuntaedut.

Max 6 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea!

Ryhmä edellyttää Liikun jäsenyyttä. 

Lisäkysymykset ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin ptkallunki@gmail.com


Vaikka kesä on aivan kulman takana, ei ole syytä lykätä liikunnan aloittamista syksyyn, vaan nyt ehdottomasti kannattaa aloittaa tässä huipussa ryhmässä ja huippuedullisella hinnalla!

Luo kotisivut ilmaiseksi!