Pilottihaku uuteen hyvinvointivalmennukseen!

30.05.2023

Oletko kokeillut lukuisia erilaisia dieettejä ja ihmekuureja, mutta jäit jälleen ilman tuloksia eivätkä odotuksesi ostamastasi palvelusta täyttyneet?

Haluatko oppia tunnistamaan kehosi aidot tarpeet paremmin ammattilaisen johdolla sekä edistyksellisen teknologian edistämänä, stressin ja palautumisen hallinnassa?

Etsin uuden hyvinvointivalmennukseni pilottiryhmään VIITTÄ naista, jotka ovat jo vuosia kärsineet dieettikierteestä ja vääristyneestä suhteesta ravitsemukseen, mutta ovat valmiita nyt vihdoin löytämään terveen, omannäköisen suhteen omaan kehoonsa.

Ennen kuin lanseeraan valmennukseni, etsin siis muutamaa pilottiasiakasta tiiviiseen yhteistyöhön kanssani.

12 viikon pituinen STARTTI PYSYVÄLLE HYVINVOINTIMATKALLE-premium-ohjelmani perustuu vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella luotuun kokonaisuuteen. 

Lue lisää valmennuksesta ja yhteydenotosta alta!


MITÄ VOIN TEHDÄ SINUA VARTEN:

 • Autan sinua keskittymään asioihin, jotka ovat aiemmin jääneet liian vähälle huomiolle, mutta vaativat kuitenkin pysyvässä elämäntapamuutoksessa enemmän huomiota onnistuakseen.

 • Opetan sinua tunnistamaan, mitä kehosi kaipaa ja ohjaan sinut epävarmuudesta itsevarmuuteen.

 • Näytän sinulle, kuinka löydetään tasapaino sekä terve suhde hyvinvointiin.

Premium-ohjelmassani yhdistyvät ammattitaitoinen osaaminen, vahva omakohtainen kokemus sekä valmennusfilosofiani, joka menee aina asiakkaan hyvinvointi edellä ja keskittyy terveen minäkuvan löytämiseen.

Yhdessä keskitymme siihen, että löydämme juuri sinun arkeesi toimivat pysyvät keinot ja poistamme jojoilukulttuurin ajattelumallin.

Yksilöidyn tukeni avulla varmistan, että sinä et koe jääväsi missään hetkessä yksin. Valmennuksessani annan sinulle 110% itsestäni ja teen kaikkeni, että sinä saavutat tavoitteesi.


KENEN KANSSA TYÖSKENTELEN:

Työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja panostamaan itseensä sekä omaan hyvinvointiinsa. Ennen kaikkea työskentelen sellaisten yksilöiden kanssa, joita uskon aidosti voivani auttaa ammattitaidollani, valmennusfilosofiallani ja omilla kokemuksillani.

Sovit tähän ohjelmaan etenkin, jos :

 • Olet n. 30-50v työssäkäyvä nainen

 • Olet kokeillut jo lukuisia erilaisia dieettejä ja kuureja elämäsi aikana, mutta et ole saavuttanut haluttua lopputulosta

 • Haluat tehdä VIIMEISEN elämäntapamuutoksen

 • Olet kiinnostunut oppimaan lisää omasta kehostasi

 • Kaipaat armollisempaa ja itsemyötätuntoisempaa ajatusmallia ruokailuun sekä omaan kehosuhteeseesi

KESKEISET LOPPUTULOKSET, KUN TYÖSKENTELET KANSSANI:

 • Pääset eroon jopa vuosia kestäneestä dieetti- ja jojoilukierteestä

 • Löydät terveen suhteen ravitsemukseen sekä omaan kehoosi

 • Opit kuuntelemaan itseäsi ja tunnistamaan ylikuormituksen sekä palautumisen tarpeen

 • Saavutat hyvinvoivan, energisemmän, parhaan version itsestäsi

 • Opit, kuinka toteuttaa jatkossa myös itsenäisesti tervettä ja hyvinvoivaa kokonaisuutta

MITEN TEEN SEN:

12 viikon pituinen STARTTI PYSYVÄLLE HYVINVOINTIMATKALLE- premium-ohjelmani perustuu vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella luotuun kokonaisuuteen, joka on jaettu neljään osa-alueeseen:

 1. Kokonaiskuormitus - Stressin hallinta sekä palautuminen

 2. Ravitsemus - Kehosi polttoaine

 3. Liikunta - Kuinka liikkua mielekkäästi

 4. Pysyvyys - Uuden arjen ylläpito

Valmennuksessani pureudutaan arjen peruspilareihin ja laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen. Laitamme pohjan kuntoon, etenemme pala palalta ja opettelemme samalla armollisuutta itseämme kohtaan.

Jokainen on yksilö, jokaisen arki on erilaista eivätkä samat keinot välttämättä toimi kaikille.. siksi tässä valmennuksessa etsitään juuri sinulle sopivat keinot, joilla saamme sinun arjestasi energisemmän ja elinvoimaisemman!

Valmennuksessa sinulla on valmentajan rajoittamattoman tuki ja ryhmän tsempin lisäksi etenemistäsi tukevat materiaalit sekä säännölliset etätapaamiset niin ryhmän -, kuin myös valmentajan kanssa henkilökohtaisesti.

Ohjelmani jälkeen sinulla on vihdoin vuosien jojoilun jälkeen terve suhde itseesi ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä itsevarmuutta jatkaa tämän toteuttamista itsenäisesti.


MITEN PÄÄSET KÄSIKSI OHJELMAANI:

Ota minuun yhteyttä sähköpostilla ptkallunki@gmail.com tai täytä yhteydenottolomake kotisivujeni Yhteystiedot-osiosta, niin otan sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. 

Voit myös varata maksuttoman puhelinkonsultaation suoraan täältä. 

Puhelussa keskustellaan tarkemmin sinun tilanteestasi, ajatuksistasi ja tavoitteistasi. Vastaan sinua askarruttaviin kysymyksiin ja perehdytän sinut tarkasti siihen kuinka voin auttaa. Mietimme yhdessä, olisiko tämä ohjelma juuri sinun tilanteeseesi sopiva.

Puhelu ei vielä sido sinua mihinkään.


MIHIN TUTUSTUA ENSIKSI?

Vieraile instagram-tililläni @ptkallunki, niin pääset tutustumaan paremmin minuun sekä sisältööni.


VALMENTAJASI ESITTELY:

Olen Jonna Kallunki, liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen ja -yrittäjä Oulusta. Olen auktorisoitu personal trainer ja hyvinvointivalmentaja. Pyöritän yhden naisen yritystä, joka kantaa nimeä PT Kallunki.

Intohimoni on auttaa ihmisiä kohti energisempää ja hyvinvoivaa arkea sekä heidän tavoitteitaan.

Valmentajana olen kannustava, empaattinen sekä rennolla tavalla sopivan vaativa. Olen helposti lähestyttävä ja rauhallinen valmentaja. Ymmärrän ja tuen sinua matkan varrella sattuvien haasteiden kanssa. Kanssani ei tavoitella pikavoittoja vaan oikeasti pysyviä ratkaisuja, jotka tukevat sinun hyvinvointiasi.

Elän kanssasi niin ilot ja surut kuin myös onnistumiset ja epäonnistumiset. Koen valmentajana suurta iloa ja ylpeyttä, kun asiakkaani kehittyy ja voi hyvin! Annan sinulle itsestäni 110% ja teen kaikkeni, jotta sinä onnistut.

Olen auttanut viime vuosien aikana useita kymmeniä samassa tilanteessa kamppailevia naisia, löytämään terveen suhteen omaan kehoonsa. Sen lisäksi olen itse ollut täysin samassa tilanteessa eli voin puhua vahvalla kokemuksen äänellä. Tämän seurauksena olen löytänyt toimivan metodin, jolla tilanne korjataan onnistunein tuloksin.

Ajauduin itse hyvin nuorena erilaisten ihmekuurien pariin ja ihannoin fitnesskisailijoiden kisadieettejä ja tiukkaa kuntoa. Aloin itsekkin haaveilemaan fitnesskisaamisesta, joka johti kohdallani sairaalloisen tiukkaan dieettaamiseen aina keväisin (klassista dieettikulttuuria). Podin myös jatkuvasti huonoa omatuntoa ja heikkouden tunnetta, kun lipsuin dieetistä edes yhden suupalan verran liikaa. Kertaakaan en jaksanut vetää tiukkaa dieettiä loppuun ja tällöin podin suurta epäonnistumisen tunnetta enkä kokenut olevani tarpeeksi vahva enkä vieläkään tarpeeksi hyvässä kunnossa.

Kun tänä päivänä katson noita vuosien takaisia kuvia, muistan kuinka pidin itseäni silloin huonokuntoisena enkä lainkaan riittävänä. Tänä päivänä näen, etten todellakaan olisi tarvinnut tuolloin mitään dieettejä, jotka johtivat vuosia kestävään toksiseen suhteeseen ruokailua ja omaa kehoa kohtaan.

Luo kotisivut ilmaiseksi!